Ligi pool pead kaotanud ameeriklast kahtlustatakse süütamises ja mõrvakatses

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Rodriguez
Carlos Rodriguez Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Floridas Miamis arreteeriti mees, keda kahtlustatakse süütamises ja mõrvakatses, kuid kes samas on varasemalt tuntud selle poolest, et tal puudub osa peast.

Politsei teatel  süütas 31-aastane Carlos Rodriguez meelega oma maja, et tuli leviks naabermajja, seades sellega naabrid ohtu, edastab foxnews.com.

Mees selgitas politseile pärast kinnivõtmist, et ta tahtis oma maja maha põletada, kuna tahab selle asemele uut ehitada.

Rodriguez sai kuulsaks 2012. aastal, kui Youtube´i jõudis temast video, millel on näha, et tal on suur osa peast puudu.

Mees teatab videol, et ta kaotas ligi poole oma peast ja osa ajust kui sõitis narkouimas autoga ja tekitas liiklusõnnetuse, sõites suurel kiirusel vastu tänavalgustusposti.

«Kokkupõrkel postiga lendasin pea ees esiaknast välja, klaas lõikas osa peast ära,» selgitas ameeriklane.

Rodriguezi arstide ja advokaadi sõnul on mehel raskusi impulsside kontrollimisega, kuna tal puudub osa ajust, mis neid protsesse juhib. Lisaks olevat tal vigastuse tõttu psühholoogilisi probleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles