Brooklyn Beckhamist on saanud trennifriik!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooklyn Beckham arrives at the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, CA on August 30, 2015. Photo by: Sthanlee B. Mirador  *** Please Use Credit from Credit Field ***
Brooklyn Beckham arrives at the 2015 MTV Video Music Awards held at Microsoft Theater in Los Angeles, CA on August 30, 2015. Photo by: Sthanlee B. Mirador *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

Victoria ning David Beckhami vanim võsuke Brooklyn on pühendunud mees!

Kuidas see nüüd oligi? Peale kolme nädalat on selge, kas jätkad trenni tegemist või mitte?

Brooklyn Beckhamil on kolm nädalat trenni tegemist juba ammu täis ning noormees jätkab täpselt samasuguse entusiasmiga pumpamist nagu varem. Kui mitte rohkem!

Trenniarengutega hoiab Brooklyn oma jälgijaid Instagramis regulaarselt kursis ja mitte ainult! Viimasel ajal on Brooklyn hakanud postitama palju rulateemalisi pilte ning videosid. Tundub, et 17-aastane noormees on enda jaoks veel ühe uue hobi avastanud, milles ta eriti andekas paistab olevat!

Viska pilk peale!

Nice workout lads @iamjamesmcvey @mrbobbyrich

Ein von bb (@brooklynbeckham) gepostetes Video am

Early morning workout done @thirdspacelondon

Ein von bb (@brooklynbeckham) gepostetes Foto am

Working hard. @mrbobbyrich light weight lots of reps

Ein von bb (@brooklynbeckham) gepostetes Foto am

@otispalmer_

Ein von bb (@brooklynbeckham) gepostetes Video am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles