Kylie Minouge toob endaga kaasa unikaalse 4D-vee-show

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KYLIE TALLINNA KONTSERT TOOB SAKU SUURHALLI UNIKAALSE 4D VEESHOW
KYLIE TALLINNA KONTSERT TOOB SAKU SUURHALLI UNIKAALSE 4D VEESHOW Foto: BDG Music

23. veebruaril Tallinnas esineva popdiiva KYLIE MINOGUE «Aphrodite-Les Folies Tour 2011» maailmaturnee show tõotab purustada kõik eelnevad rekordid. Lauljatari mänedžmendi kinnitusel on uus show suurejoonelisem kui kõik seni nähtud ning lava ülesehitus tehniliselt keerulisem ja täpseim kõigist seni maailmastaaride siseareenide suurte kontsertide tarbeks ehitatud lavadest.

Tähtsa osa KYLIE showst mängivad veeatraktsioonid, mis muudavad kogu kontserdi unikaalseks vee-etenduseks. Show vee-elemendid on loonud ja ehitanud sama meeskond, kes on projekteerinud ka kuulsa Bellagio purkkaevude show Las Vegases ning võimsa «World of Colour» etenduse Disneylandis Kalifornias.

Tallinna show lava koosneb koguni üle miljoni erinevast liikuvast osast, kuhu kuuluvad ka 30 suursugust veeatraktsiooni, vihmakardinad ning purskkaevud!
 

Kontserdi korraldava BDG Music produktioonijuhi Mihkel Sirelpuu sõnul on KYLIE show produktsioon kõige suurem väljakutse, mis on Baltikumi siseareenide kontsertite puhul korraldajate ees seisnud.

«KYLIE show ülesehitamisel Saku Suurhallis seisame tõeliselt põneva väljakutse ees, sest esmakordselt kasutatakse kontserdil keerukaid vee-elemente. Spetsiaalsed lavakonstruktsioonid nõuavad 42 tuhat liitrit puhast vett, mida enne kasutamist show veeatraktsioonides hoitakse spetsiaalsetes mahutites, kus seda soojendatakse ning töödeldakse esinejate ja publiku ohutuse tagamiseks. Show ajal ringleb see tohutu veekogus pidevalt surve all lavakonstruktsioonide sees paiknevas torustikus», räägib Sirelpuu.

Lava muudab eriliseks unikaalne Splash Zone, kus spetsiaalselt fännidele loodud ja limiteeritud kontsertpakettide omanikud saavad nautida showd kõige parematelt kohtadelt ning kogeda täiesti uudset etendust ning seda, KYLIE mänedžmendi sõnul, lausa 4D-elamusena.

KYLIE uus vapustav show loodi KYLIE enda ja tema kauaaegse loomingulise koostööpartneri William Bakeri poolt. Mitmetasandilise lava kujundus on välja töötatud tuntud firma RoadRage Group LTD poolt, kes on muu hulgas kujundatud lavasid paljudele teistele suurtele maailmastaaridele – sh. Britney Spearsile ja Alicia Keysile.

Lava konstruktsioonid on ehitatud maailma suurima lavaehitusettevõte Tait Towersi poolt, kes on olnud vastutav ka näiteks Madonna, U2 ja Rolling Stonesi suurejooniliste turneede lavaehituste ees.

Valguskunstnikuks on maailmakuulus Nick Whitehouse ning show ajal on kasutuses enam kui tuhat erinevat valgusallikat. Ka helitehnika park on tuuri tarbeks spetsiaalselt kokku pandud juhtivate firmade poolt.

Kogu produktsioon, mida KYLIE tuuri raames kasutatakse maksab ligi 20 miljonit eurot.
 

Maailma kuumim popdiiva ja alati särav KYLIE MINOGUE esineb esmakordselt Eestis 23. veebruaril Saku Suurhallis oma suurejoonelise maailmaturnee «Aphrodite – Les Folies Tour 2011» raames.
 

KYLIE Tallinna kontserdi iste- ja seisukohapiletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.

KYLIE kontserdi produtsent on BDG Music koostöös LiveNationiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles