XFS võistlejate kaalumisele eelnes suur segadus: üks võistlejatest sattus autoavariisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pärastlõunal toimus juba täna õhtul Saku Suurhallis toimuva Xplosion Fight Series võitlusspordigaalal üles astuvate võistlejate ametlik kaalumine, mis tõi endaga kaasa ka ootamatu pöörde. Õnnetult autoavariisse sattumise tõttu jäi Road to Marbella 2017 turniirilt välja Moisari esimese ringi vastane Boumalek. See pani Moisari langetama kangelaslikku ja härrasmehelikku otsust.

Vahetult enne võistlejate ametlikku kaalumist said Xplosioni korraldajad teate maroki Rachid Boumaleki turniirist väljajäämise kohta, mis tõi kokku Xplosioni korraldajatekomitee ja teised turniiril osalejad otsustama, kuidas turniir siiski ära teha. Võistluste peakorraldaja ning oma vastase kaotanud Moisar tegi koheselt kiire ja kangelasliku ettepaneku, et tema end ilma võitluseta automaatselt turniiri finaali viia ei lase. Seejärel viidi läbi korraldajate poolt teiste võistlejate esindajate valvsa pilgu all läbi uus loosimine - kumb järelejäänud võistlejatest läheb kokku Moisariga poolfinaalis ning kes suundub otse turniiri finaali. 

Loosi tulemusel kohtubki nüüd Moisar poolfinaalis hollandlase Marouan Toutouhiga ning matši võidu puhul kujutab see talle ette väga rasket õhtut, sest finaalis ootab teda juba väga heas vormis, hästi ettevalmistunud ning väljapuhanud Jonkus.

Xplosioni tänaõhtune võitluskaart:

MTGP WORLD TITLE FIGHT
DEO PHETSANKHAT (THAI) vs CHARLIE PETERS (ENG)
-66 kg
Full Muay Thai reeglid
5x3 min

ROAD TO MARBELLA 2017:
-71 KG XFS 4-MAN GRAND PRIX WORLD TITLE ELIMINATION TOURNAMENT
Finaal: TADAS JONKUS (LIT) vs POOLFINAALI VÕITJA

XFS SUPERFIGHT
HENDRIK THEMAS (EST) vs PAVEL KARJUKIN (EST)
-82 kg
XFS reeglid
3x3 min (+extra round)

MMA SUPERFIGHT
ANDY "PREDATOR" MANZOLO vs KEIBOV KOROLGLU (RUS)
-82 kg
MMA reeglid
3x5 min

MMA SUPERFIGHT (PROFIDEBÜÜT)
STEN SAAREMÄE (EST) vs RENATAS BUSKUS (LT)
-65,8 kg
MMA reeglid
3x5 min

XFS PRO-BOXING SUPERFIGHT
DAVID GEGESHIDZE (GRUUSIA) vs ROSTISLAV PLECHKO (RUS)
Raskekaal
Profipoksi reeglid
6x3 min

ROAD TO MARBELLA 2017:
-71 KG XFS 4-MAN GRAND PRIX WORLD TITLE ELIMINATION TOURNAMENT
1. poolfinaal MIRKKO MOISAR (EST) vs MAROUAN TOUTOUH (NED)

XFS SUPERFIGHT
ILYAS RUSTAMOV (EST) vs POK BIIL (THAI)
-71 kg
XFS reeglid
3x3 min (+extra round)

MMA SUPERFIGHT (PRO DEBUT)
ALAR HUTROV (EST) vs MANTAS SELVENIS (LT)
-65,8 kg
MMA rules
3x5 min

Sel reedel 21. oktoobril Saku Suurhallis aset leidval Xplosion Fight Series poksigaalal toimub ühe põhiüritusena on kavas Road To Marbella 2017 turniir, mille käigus selgitatakse välja sportlane, kes pääseb 2017. aastal võistlema XFS maailmameistrivöö nimel Marbellasse. Samuti leiab aset Muay Thai Grand Prix maailmameistri tiitlimatš, milles astuvad vastamisi valitsev meister Suurbritanniast Charlie Peters ja Taimaalt pärit Deo Phetsangkhat. Lisaks on kavas profipoksi, MMA ja kickpoksi supermatšid, mille astuvad üles teised tuntud võistlejad nagu Ilyas Rustamov, Hendrik Themas, Andrei Manzolo, Alar Hutrov, Sten Saaremäe jpt, kelle vastased saabuvad Eesti maailma eri paigust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles