Cheryl Cole'i eks tahab tagasi sõrmust, mis sai auto-tune kuningannale aastapäevaks kingitud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheryl Fernandez-Versini ja Liam Payne
Cheryl Fernandez-Versini ja Liam Payne Foto: SCANPIX

Maailma üks tõenäoliselt andetumaid lauljannasid on oma kolmekümne kolme eluaasta jooksul jõudnud kaks korda abielus olla ning deidib nüüd 22-aastase noormehega.

Cheryli uueks õnnelikuks väljavalituks (abielu nr. 3?) on 22-aastane Liam Payne One Directionist, kellega - kui briti suurimaid kõlakalehti usaldada - ollakse nüüd ka lapseootel.

Alles hiljuti sai aga ametlikult lahutatud Cheryli viimane abielu, mille kinnitamiseks oli kuuldavasti kulunud vaid 14 sekundit. Cheryl süüdistas enda eksi muide ka oma tohutus kaalukaotuses öeldes, et mehe käitumine põhjustas selle.

Nüüd tahab tagajalgadele aetud prantsuse ärimehest eksabikaasa tagasi sõrmust, mis Cherylile esimeseks aastapäevaks kingitud sai. Ehte puhul on tegemist perereliikviaga.

Cheryl ja Jean-Bernard Fernandez-Versini abiellusid 2014. aastal peale 12-nädalast tutvust. Vähem kui kaks aastat hiljem anti sisse abielulahutus.

Lähemalt saad lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles