Beebi nr. 2 on tulekul: Natalie Portmani kõhuke aina kasvab!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Natalie Portman attends a special screening of "Jackie", during the 54th New York Film Festival, at Alice Tully Hall on Thursday, Oct. 13, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Actress Natalie Portman attends a special screening of "Jackie", during the 54th New York Film Festival, at Alice Tully Hall on Thursday, Oct. 13, 2016, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Foto: Evan Agostini/AP

Näitlejanna Natalie Portman ja tema balletitantsijast abikaasa Benjamin Millepied on teise beebi ootel!

NEW YORK, NY - OCTOBER 13: Steven Ferdman/Sipa USA
NEW YORK, NY - OCTOBER 13: Steven Ferdman/Sipa USA Foto: Steven Ferdman/Steven Ferdman/Sipa USA

Lapseootusele vaatamata on Natalie käed tööd täis. Nimelt promob Jeruusalemmas sündinud näitlejanna hetkel täistuuridel oma uut filmi «Jackie», millele loodetakse ka peaosatäitmise nominatsiooni Oscari nõukogult.

Filmi on Natalie iseloomustanud järgmiselt:«Inimesed ei mõista, mida kuulsus tähendab kuni nad selles ise elavad. See on väga teistsugune kogemus sellest, millisena see väljastpoolt vaadatuna tundub». Antud teemal on Nataliel hea arutleda, sest elab ta ju isegi pidevas rambivalguses.

NEW YORK, NY - OCTOBER 13: Steven Ferdman/Sipa USA
NEW YORK, NY - OCTOBER 13: Steven Ferdman/Sipa USA Foto: Steven Ferdman/Steven Ferdman/Sipa USA

Laste saamist on näitlejanna kirjeldanud aga kui suurimat imet. Ilusat ootust Nataliele ja tema pisikesele perele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles