Vaata videot! Vinge pidu! Disco Tallinn ja Drop Out Orchestra juba sel reedel!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba sel reedel, 21. oktoobril teeb teater NO99 kohvikus comeback´i üks nu disco hinnatumaid artiste Drop Out Orchestra. Peosari Disco Tallinn tutvustab antud õhtul ühtlasi ka omanimelist kokteili.

Foto: Facebook/ Drop Out Orchestra

2,5 aasta pikkuse pausi teinud Rootsi nu disco sensatsioon Drop Out Orchestra tuleb esmakordselt taas kokku just sel reedel teater NO99 kohvikus ning annab täispika live-kontserdi.

See kahest muusikust koosnev pisut hullumeelne projekt on olnud aastaid kaasaegse disco-ringkonna üks põnevamaid nimesid, andnud välja suure hulga originaalloomingut ning teinud vähemalt sama suurel hulgal remixe.

Drop Out Orchestra kontserti soojendavad Londonist pärit lauljatar Renae Rain ning peosarja Disco Tallinn residendid Widenski ja Tom Lilienthal, kes käisid külas ka Elu24s, kus rääkisid ees ootavast vingest peost, uuendustest peosaalides ja üllatus, üllatus - ka uuest laineid löövast Disco Tallinn nimelisest kokteilist.

Vaata täpsemalt videost!

Piletid Disco Tallinnale on eelmüügis hinnaga 8 eurot Piletimaailmas. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind 10 eurot.

Uksed avatakse reedel, 21. oktoobril kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles