Vaata! Inim-Barbie kõmuline fotosessioon viis motiveeriva kaalulangetamiseni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Powerlifting Barbie ehk Anne Aaslaid`i kõmuline fotosessioon
Powerlifting Barbie ehk Anne Aaslaid`i kõmuline fotosessioon Foto: Fifi Eesti

Fifi Eesti töötas hiljuti välja ainulaadse fotosessiooni võimaluse "Tunne oma keha", kus esimeste katsealuste seas oli ka Anne Aaslaid ehk Powerlifting Barbie aka Inim-Barbie. 

Juba ainuüksi Inim-Barbie tagasisidevideo YouTube`is tekitas palju elevust, aga nüüd pakume teile vaatamiseks eksklusiivseid fotosid, mis seksika power-womeni pöördesse ajasid. 

Foto: Fifi Eesti

Ainulaadne fotosessioon toetab kaalulangust

Eesti erootikabutiik Fifi töötas välja uudse fotosessiooni, mille tegi ühena esimestest läbi Inim-Barbie, kelle sõnul toetas see hoomatavalt tema kaalulangetamist.

Juba nädal peale pildistamist postitas Barbie YouTube`i ka emotsionaalse video sellest, kuidas hommikune kaalumine tõi tema silmadesse üle tüki aja taas rõõmupisarad. Kiire kaalulangetamise saladuseks polevat miski muu, kui tervislikud eluviisid, reiki ja loomulikult ka just seesama kõmuline fotosessioon.

Foto: Fifi Eesti

"See fotosessioon oli nii võimas kogemus ja läks kokku minu enesearengu ja kaalulangetuse teemaga ning toetas seda. See on nii vaimne tegelikult. Vaatasin fotodel seda armi ja venitusarme ja ajas nutma. Heas mõttes, sest saan aina rohkem aru, kui palju ma olen end oma keha peal välja elanud. See arusaam, lahtikoorumine pole mitte tagasiviiv või masendav vaid arendav, edasiviiv, motiveeriv. Päriselt. Iga naine väärib selleni jõudmist," saab lugeda Anne tagasisidet Fifi Butiigi veebilehel.

Foto: Fifi Eesti

Mitte tavaline aktifoto

Tihtipeale valmistutakse aktiks samamoodi nagu rannahooajaks ehk kõva trenni ja isegi näljutamisega, et siis ühe klõpsu jaoks fantastiline välja näha. "Kehamaastik" aktifoto käsitlebki keha, kui maastikku. Kuid isegi loodust ei kipu me nii kriitiliselt hindama, kui oma keha. Oma puusa, kui ainulaadse mäe või oma talje, kui saldusliku ürgoru nägemine, aitab meil näha iseennast uue nurga alt.

Foto: Fifi Eesti

Fotosessioon - "Sinu keha o ilus"

Fotosessiooni "Sinu keha o ilus" keskmes on enese aktsepteerimine sellisena  nagu oled. Olenemata sellest, kas sinu keha kuju praeguse moevooluga sobib või mitte. Iga keha on ilus. Punkt.

Inim-Barbie räägib videos, kuidas muretses enne pildistamist alasti fotosessiooni pärast, aga kui see tähtis päev kätte jõudis, siis tundus kõik nii loomulik, vabastav ja tervendav. "Tunda end alasti olles mugavalt..., lisaks selle sessiooni tulemusena saadud fotod..., see kõik on väga tervendav ja iga naine vajab seda!", nuuksub ta videos.

Foto: Fifi Eesti

"Kehamaastik" on unikaalne aktifotosessioon, mida pakub Eestis ainult Fifi Butiik.  Fotosessioon sobib nii naistele, kui meestele. Vaata täpsemalt SIIT! 

Ühe fotosessioni hind on 195 eurot.

Kuidas sulle meeldivad Inim-Barbie uued kehakumerused?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles