FBI küsitles Angelina Jolie'd ja lapsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt
Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt Foto: SCANPIX

Kaks FBI agenti intervjueerisid teisipäeval näitlejanna Angelina Jolie'd ja tema lapsi.

TMZ andmetel huvitas võimuesindajaid see, kus täpselt leidis aset intsident Brad Pitti ja nende 15-aastase poja Maddoxi vahel.

Allikate sõnul saabusid kaks FBI agenti teisipäeval Angelina Malibu koju ja veetsid seal üle kolme tunni. Väidetavalt pole veel algatatud ametlikku uurimist ja FBI uurib fakte, et selgitada, kas uurimise algatamiseks on piisavalt tõendeid.

Agendid soovisid, et Angelina ja lapsed kirjeldaksid tolle päeva sündmusi samm sammult ja eriti huvitas neid see, kus lennuk asus. See, kas lennuk oli tüli ajal USA õhuruumis või mitte, on väga tähtis. Samuti esitati näitlejannale mitu küsimust selle kohta, mis juhtus siis, kui lennuk Minnesotas maandunud oli. 

Allikate sõnul oli Angelina täiesti koostöövalmis, kuid eelkõige soovib ta uurimise lõpetamist. Allikate sõnul on väga ebatõenäoline, et FBI asja ametlikuks teeb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles