Elu24 video ja galerii! TFW esimese päeva kollektsioonid: Gita Siimpoeg, Raili Nõlvak, Kokomo Collection

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaata Elu24 videost ja galeriist, milliseid kollektsioone näidati Tallinn Fashion Week'i esimesel päeval!

Eesti Kunstiakadeemia tekstiilidisaini 3. kursuse tudeng Gita Siimpoeg on julge ja karakterit täis moekunstnik, kes astub Tallinn Fashion Weekil üles esimest korda. Tema kollektsioon «Don't Call Me Baby» toob publikuni siidkleidid, 90ndatele iseloomuliku mässumeelsuse ning naiselikult pastelsed toonid, ühendades rõivastes nii selge attitude'i kui ka Saaremaa piigale omase maaläheduse. Kollektsioonis mängivad tähtsat rolli ka rüiuvaipadest inspireeritud mantlid ja kaelaehted, mis annavad üdini naiselikele siidkleitidele maskuliinsema varjundi.

Tallinna Ettevõtlusinkubaator tõi Tallinn Fashion Weeki moelavale Raili Nõlvaku ja Kokomo Collectioni - inkubantide loomingus on tähtsal kohal nii naiselikkus kui ka põnevaid detailid ning ootamatuid lõikeid ja vimkasid leidub mõlemas kollektsioonis. Raili Nõlvaku uus kollektsioon mängib geomeetrilise loogika ja vaoshoitud värvigammaga, poetades detailidesse ka intensiivsemaid värvielemente. Kokomo Collectioni värskeid rõivaid ehib aga litrisära ning brändi uus kollektsioon annab julge ja retrohõngulise stilistikaga minimalistlikele trendidele tugeva vastulöögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles