Tahtsime maailmataset – miks ka mitte?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Lensment

22 aastat tagasi esimese eestikeelse muusikajaamana alustanud raadio Uuno vahetas sel nädalal välja nooruslik ja uuendustemeelne raadiojaam My Hits, mille kolmandat hommikut oma silmaga kaemas ja kõrvaga kuulamas käisime.

Tallinnas Veerenni ärikeskuse ümber on enne kella kuut hommikul karge ja vaikne, aga kui vastse raadiojaama My Hits programmijuht Nele Laev meid keskusse kutsub ning liftiga neljandale korrusele jõuame, on hommikuprogrammi särasilmsed saatejuhid Indrek Vaheoja ja Piret Laos stuudios kohad juba sisse võtnud. Mõlemal on varasemast ette näidata aukartust äratav eetrikogemus. Vaheoja on ärksa hommikumootorina mujal tegutsenud üle kümne aasta, Laos seitse aastat, ning just sel nädalal sai teoks see, millest kumbki varem unistada ei osanud – et nüüd äratavad nad rahvast koos.

Mõistavad teineteist poolelt sõnalt

«Isegi pikaajalised, kaua koos elanud kaasad sageli ei abiellu, sest tahavad veenduda, kas on ikka õige ja vääriline inimene,» nendib Laos. «Eks me peame veel vähemalt paar aastat tööd tegema, et aru saada, kas sobime,» jätkab Vaheoja ehteestlaslikult. Kumbki ei pane seda vist tähelegi, aga nad räägivad juba praegu nagu kaua koos olnud paar!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles