Kati: minu Jaan on suur romantik...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati ja Jaan Toots
Kati ja Jaan Toots Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

«Kui Jaan üllatab, siis juba on üllatus!» kiidab Kati Toots (29) oma ärimehest kallimat Jaan Tootsi (53), kirjutab Kroonika.
 

Kati: Esimene valentinipäev on mul hästi meeles. Me olime selleks ajaks pisut üle kuu tuttavad olnud ja Jaan kinkis mulle seitse tugevat valget roosi. Seitse on meie õnnenumber, kuna kohtusime seitsmendal kuupäeval.

 
Kuidas tänavu valentinipäeva tähistate?

Kahjuks pole Jaan sel aastal sõbrapäeval kodus. Ta on Ida-Virumaal, kus kohtub kolmes kohas valijatega. Aga meie tütar Karolinaga veedame mõnusalt aega. Mõtleme midagi huvitavat välja ja kindlasti küpsetame koos sõbrapäeva tordi!


Milliseid ettevalmistusi olete perega teinud juhuks, kui Jaan peaks valitsusjuhiks tõusma või muul moel aktiivselt poliitikas figureerima?

Meil jätkub täpselt samasugune kiire elutempo nagu tänagi.
 

Milliseid emotsioone tekitas sinus Jaani otsus kandideerida?

Ettepanek tehti laupäeval ja kuna valimisnimekirjade sulgemiseni oli jäänud vähe aega, tuli vastus anda esmaspäeval. Järelikult oli aega kaks õhtut. Selle otsuse pidi tegema Jaan, teades, mida see kõik talle kaasa toob. Ma lubasin teda igati toetada.
 

Millised olid teie jaoks kandideerimise juures vastu-, millised pooltargumendid?

Jaan: Vastuargumente oli palju, kuna jah-sõna puhul tuleb loobuda äritegevusest palgatööjõuna ja ka oma firmade juhtimisest. Otsus sai tehtud selleks, et kõigiti kaasa aidata Rahvaliidu püsimajäämisele.

Pikemat artiklit loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles