Spice Girlsi eestlasest liikmed: «Su nägu kõlab tuttavalt» toob lavale uued staarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Adeele Sepale ning Liis Lassile loosi tahtel kätte tulnud võimalus kehastuda järjekordses «Su nägu kõlab tuttavalt» saates Spice Girls`iks ning esitada nende surematut hitti «Wannabe», pani tähed küsimuse ette, kes võiksid olla teised Spice Girlsi osalejad pühapäevases show's?

Pikka aega ei kulunud, Adeelel ning Liisil käis peast läbi suur hulk Eesti andekaid ning pakkumine tehti Linnateatri näitleja Maiken Schmidt`ile, aasta meelelahutaja tiitliga pärjatud Tõnis Niinemetsale ning eelmisest hooajast «Su nägu kõlab tuttavalt» tuule tiibadesse saanud Saara Kadakule, kes nõustusid pikemalt mõtlemata.

«Su nägu kõlab tuttavalt» backstage
«Su nägu kõlab tuttavalt» backstage Foto: TV3

Tõnis Niinemets tunnistab, et võttis pakkumise kohe vastu. «Liis helistas ja ma vaatasin vaid oma kalendrisse, kuupäev tundus vaba ja nõustusin kohe olema kõige sportlikum Spice!». «Olin juba mõnd aega mõelnud, et midagi põnevat võiks mu ellu tulla ja siis sain kõne osaleda näosaates – ütlesin kohe jah,» tunnistab ka Maiken Schmidt, keda näeme juba pühapäevases «Su nägu kõlab tuttavalt» saates kehastumas Posh Spice`iks. 

«Su nägu kõlab tuttavalt» backstage, Spice Girlsi paroodiakava teised liikmed. Saara Kadak
«Su nägu kõlab tuttavalt» backstage, Spice Girlsi paroodiakava teised liikmed. Saara Kadak Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» värske hooaeg TV3-s pühapäeval algusega kell 19.30. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles