Ennustusportaal: Trumpil on Clintonist viis korda vähem šansse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton ja Donald Trump
Hillary Clinton ja Donald Trump Foto: Reuters / Scanpix

Eesti ennustusportaali OlyBet koefitsientide järgi võidab USA presidendivalimised kindlalt ja pea kõikides osariikides demokraatide esindaja Hillary Clinton. Samal ajal tekitab tänavune Ameerika presidendiralli ennustusvaldkonnas üle maailma meeletut elevust, mis on võrreldav suurimate poksimatšidega.

Täna toimub USA presidendikandidaatide kolmas teledebatt ent OlyBeti koefitsiendid ütlevad, et vabariiklasel Donald Trumpil on võimalusi presidendiralli võita pea viis korda vähem, kui rivaalil Clintonil.

“Kui Clintoni võidušansse hinnatakse peaaegu üks ühele ehk koefitsient sellele, et Valgesse Majja kolib valitsema USA esimene naispresident, on 1,16, siis Trumpi koefitsient Washingtoni vallutamisele on 5,5, ehk peaaegu üks viiele,” kommenteeris OlyBeti ennustuse juht Vladimir Dratšjov.

Hillary Clinton ja Donald Trump
Hillary Clinton ja Donald Trump Foto: Joe Raedle/AP

Dratšjovi sõnul on USA presidendivalimised maailma ennustajate seas ülimenukad ning panustatakse nii aktiivselt, et näiteks ühes Suurbritannia ennustuskontoris võib valimistele tehtud päevane käive ulatuda keskmiselt 300 tuhande naelani ning neid ennustusettevõtteid on sealsel turul kümneid muust maailmast rääkimata.

“See on ennustajate aktiivsuse ja menukuse poolest täiesti võrreldav näiteks legendaarse Vladimir Klitško ja David Haye supermatšiga, mis toimus 2011. aasta juulis, ja poks on ju ometigi üks populaarsemaid ennustusvaldkondi maailmas,” lisas Dratšjov. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles