Elu24 Live/ Külas käisid Noortebänd 2016 finalistid EIXD ja Lepatriinu

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 20.oktoobril olid Elu24 Live külalised Noortebänd 2016 finalistid EIXD ja Lepatriinu. 

Anu Saagim`il käis külas Noortebänd 2016 finalist Lepatriinu 
Anu Saagim`il käis külas Noortebänd 2016 finalist Lepatriinu Foto: Liis Treimann

Lepatriinu 

Lepatriinu on Tallinnast pärit singer/songwriter, kes on akustilist muusikat viljelenud juba üle 13 aasta. Lepatriinu on üdini positiivne inimene, kes lihtsalt tahab teha seda mis teeb ta õnnelikuks - ehk muusikat.

Liige: Triinu Paomets

Foto: Liis Treimann

Triinu: Laulmisega on tegelenud tegelikult juba 20+ aastat ja kitarr sai põhjalikumalt ette võetud aastal 2003 ning sellega koos sündisid ka esimesed enda kirjutatud laulud. Läbi aastate on peamiselt coverdanud erinevaid artiste, ent viimase aasta jooksul on vägagi tugev rõhk pandud ikka omaloomingule. 

Huvi muusika ja ka erinevate instrumentide vastu süveneb aina rohkem seega viimasel ajal olen proovinud avardada enda kõrva, kui ka maailmavaadet. Uhke ukulele omanik olen olnud kõigest kaks kuud ning tegelenud elektrooniliste backtrackidega sellest veel poole vähem. 

Foto: Liis Treimann

“Oma seitse aastat kindlasti, olen käinud üksinda akustilisi laive andmas ning sellega proovinud mingitki sorti sissetulekut tekitada. Viimase kahe aasta jooksul olen musikaalsed leivad pannud ühte kappi Eesti parima naisräppari TIIUga, kellega oleme inimeste kõrvu paitanud nii väikestel akustilistel erapidudel, erinevatel reggae laividel, kui ka näiteks Hip-Hop Festivalil, mille energia on ikka drastiliselt erinev võrreldes esimese variandiga."

"Samuti oleme üheskoos suutnud leida endale veel ümber vapustavad inimesed, kes mingil põhjusel olid nõus meiega putukatebändi tegema. Seega üks värskemaid projekte, mis veel tõusuteel on UNIBUG. Kokkuvõttes võib öelda, et on mida oodata. Stay tuned!”

Anu Saagim`il käisid külas Noortebänd 2016 finalistid EIXD ja Lepatriinu 
Anu Saagim`il käisid külas Noortebänd 2016 finalistid EIXD ja Lepatriinu Foto: Liis Treimann

EIXD

EIXD kirgastab muusikamaailma püüuga lõhkuda ebavajalikke stereotüüpe: sõna «räppar» ei peaks tavakuulajale kõlama nagu midagi eemaletõukavat - et mõistetaks, ka see on kunstivorm, väljendusviis ning see ei pea ilmtingimata olema midagi roppu, suurustavat, gängsterlikku.

Liikmed: 

Eik Erik Sikk

Lauri Närep​

Vaata järele!

Foto: Liis Treimann

Anu Saagim tänab outfit`i eest rõivabrändi H&M ja ehtebrändi Goldtime

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles