Elu24 video! Tõnis Niinemets: 15 aasta pärast kavatsen olla riigikogus ja seisan alamkeskklassi eest

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitleja ja kahe lapse isa Tõnis Niinemets kehastub naljasaates "Suur komöödiaõhtu" manipuleerivaks poisiklutiks, kes visalt oma tahtmist nõuab. Elu24 uuris pärast saate salvestust, kust mees huvitava rolli jaoks inspiratsiooni saab, teksti meelde jätab.

Tõnis Niinemets rääkis Elu24le, et probleemi teksti meelde jätmiseks tal ei ole, küll aga näeb vaeva rolli tehnilise teostuse juures. "Kaameraid on palju ja nii ei saa, et kõik jooksevad mööda ruumi ringi ja kaamera püüab sind. Eks ta selline lennult haaramine on."

Selle rolli jaoks oma laste pealt nii palju inspiratsiooni võtta ei saa, sest too on tema enda lastest vanem. "Ta on poiss, kes on natukene teise sisemaailmaga nagu ma ise olen. Lähtusin sellest, et ei tahaks päris iseenda pealt asju teha. Ma ei ole kunagi vaadanud ühtegi Harry Potteri ega Star Warsti ega ühtegi fantaasiafilmi."

Uurisime Tõniselt, kas temast võiks saada ka äge poliitik.

"Jaa, saabki. 16 aasta või 15 aasta pärast kavatsen olla riigikogus," on Tõnis kindel ja plaanib tuua suuri muutusi ning seista keskklassi huvide eest. "Alamkeskklassi eest, kuhu üks teatritöötaja kuulub."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles