Elu24 video! Gita Siimpoeg valmistub moe-showks ärevusega: eile tegime veel ühe kleidi lõpuni, sellega juhtus õnnetus

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noor kodumaine moelooja Gita Siimpoeg esitleb täna Tallinn Fashion Week 2016 raames oma sügis-talvist kollektsiooni «Don’t call me baby». See on neiu debüüt Eesti moemaastikul. Elu24l oli eksklusiivselt võimalus pääseda backstage'i ning uurida, mis mõtted Gital enne tänast debüüti on.

Noor ja talendikas moelooja Gita Siimpoeg rääkis, et on juba kolm nädalat närvis olnud, aga proov läks superhästi, modellid on tublid ja loodetavasti keegi ei kuku.

Meeleolu on enne õhtust debüüti väga hea: "Ei saa siin nutta väga."

Moe-showks valmistumine on toonud ka üllatusi. "Näiteks eile tegime veel ühe kleidi lõpuni. Sellega juhtus õnnetus. Muidu oli kõik valmis, aga siis järsku pidime selle uuesti tegema. Kiire on olnud. Magamata, aga ma olen sellega arvestanud."

Foto: TFW

Gitat on kollekstiooni loomisel aidanud suur tiim - ligi 25 inimest. "Ilma nendeta ei oleks see võimalik. Paul Oja teeb muusikat, Felix teeb videot, Anton aitab ülejäänud asjadega, õmblejaid on kolm - üksi oleks see võimatu," lisas Gita.

Gita toob Eesti minimalistlikule moemaastikule julgust, värvi ja teistsugust olekut.

Vaata videost, kuidas ta oma kollektsiooni kirjeldab ja millist hingust plaanib Eestisse tuua!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles