Carl-Philip Madis jagab kodu ja armastust «Reporteri» ilmatüdruku Eleriin Sildiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Maailma Festival kubises kuulsustest.
Armunud paarike - muusik Carl Philippe Madis koos oma Reporteri ilmatüdrukust kallima Eleriin Sillaga.
Uue Maailma Festival kubises kuulsustest. Armunud paarike - muusik Carl Philippe Madis koos oma Reporteri ilmatüdrukust kallima Eleriin Sillaga. Foto: paparatso

Laulja Karl Madise muusikaentusiastist poja Carl-Philip Madise kaaslanna on Eleriin Sild, kes saates «Reporter» ilmatüdruku rolli täidab.

Tegemist on mitmekülgse 22-aastase neiuga, kes tegutseb promootorina, disainib rõivaid, pildistab, joonistab ja õpib ülikoolis eripedagoogikat, tutvustab Naisteleht kaunitari.

24-aastase Carl-Philip Madisega kohtusid nad esmakordselt juba kuus aastat tagasi, ent armastust ja ühist pesa Kadriorus on nad jaganud ligi kaks aastat.

«Esmapilgul kindlasti tema huumorisoon, ta suudab mind ka kõige halvemal/kurvemal/tõsisemal hetkel naerma ajada,» selgitas Eleriin, mis teda Carl-Philipi juures võlus.

Eleriin peab suhte juures oluliseks ausust ja otsekohesust: «Kõige parem tunne on see, kui sinu kõrval on inimene, kellele sa võid alati toetuda - kes suunab ja aitab sind edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles