Peosoovitus: laupäeval on Studios YouTube'is 70 miljoni vaatamisega Blonde

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
UK kuum produtsentide duo Blonde
UK kuum produtsentide duo Blonde Foto: Promopilt

Sel laupäeval, 22. oktoobril astub klubis Studio pulti UK hetkel üks kuumemaid produtsentide duosid Blonde, kel valmis hiljuti Graig Davidiga ülemaailme megahitt "Nothing Like This". 

Blonde on UK-st pärit produtsentide duo, mille koosseisu kuuluvad Jacob Manson ja Adam Englefield, kes on ühtlasi ka YouTube’s pea 400 000 jälgijaga muusikakanali Eton Messy üks rajajatest. Nende teed ristusid väga tänapäevasel moel, Jacob kirjutas Adamile YouTube’i ja avaldas soovi koos lugu teha. Esimesed kuud toimuski nende koostöö Facebooki ja Dropboxi vahendusel, kuni nad lõpuks peale esimeste lugude valmimist, kohtusid Bristoli pubis. Sellest sai alguse nende väga viljakas koostöö.

Duo senise karjääri üks tipphetki on kindlasti Craig Davidiga koostöös valminud "Nothing Like This", mis jõudis UK Dance edetabelis viiendale kohale. Lugu on ka Craig Davidi viimasel albumil "Following My Intuition", mis selle kuu alguses oli UK iTunes edetabelis esimesel kohal.

Blonde and Craig David - Nothing Like This

Eton Messy kanal loodi selleks, et anda noortele talentidele platvorm, kus enda muusikat esitleda. Sama joont on jätkanud ka Blonde, tehes koostööd paljude noorte lauljatega vahetult enne seda, kui nad on kuulsaks saanud. Artistide hulgas, kes on nende lugusid esitanud on Zak Abel, Karen Harding, Melissa Steele ja seriaalist Glee tuntuks saanud Alex Newell. Lisaks annavad nad iga kuu välja "Highlights"-nimelise mixtape’i, kus tutvustavad uusi artiste, kes neile endale meeldivad. Adam ja Jacob ütlevad, et võimalus olla osa ja toetada uue muusikalise generatsiooni teket on neile väga oluline. Juba sel laupäeval saab kuulda palju uut muusikat, mis on vallutanud UK underground klubid.

Blonde - I Loved You (feat. Melissa Steel)

Teisel korrusel, Blonde kõrval, astuvad üles Dave Storm ja Raigo Smith ning esimesel korrusel valivad muusikat MVP ja Quest.

Uksed avatakse kell 00.00.

Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles