«Eesti otsib superstaari» sai hoo sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari Tallinna eelvoor
Eesti otsib superstaari Tallinna eelvoor Foto: Jelena Rudi

Pühapäeval alustas neljanda hooajaga TV3 saade «Eesti otsib superstaari» - täheotsingud algasid Tallinnast.

Kohtunikeks on Maarja-Liis Ilus, Mihkel Raud ja Rein Rannap ning saatejuhtideks Evelin Pang ja Hele Kõrve.

Saate avas 19-aastane Mari-Heleen Haapsalust, kes mängib trompetit, basskitarri, akustilist kitarri ja veel mõnda. «See et sa näed välja teistsugune ja oled teistsugune, ei vabasta sind viisipidamise kohustusest,» teatas Mihkel. Maarja arvates on ta hetkel liiga toores ning Mari-Heleen edasi ei pääsenud.

18-aastane Liis Tallinnast oli kohtunike ette astudes väga närvis. Mihkel ja Maarja saatsid ta järgmisesse vooru.

«Äkki selles laulus on mõni noot, mida saab esitada, nagu helilooja seda kirjutas,» ütles Mihkel 17-aastasele Anastasiale. «Sa oled väga kena tüdruk ja sind ootab kindlasti tore tulevik ees, aga mitte seal, kus muusika on lähima kümne kilomeetri raadiuses.»

27-aastane Dario töötab IT-vallas, kuid unistab lauljakarjäärist. Tema kuus aastat noorem vend Marten töötab baarileti taga, ent unistus on sama. Karmi välimusega Dario on üllatuslikult lembelaulik, kes hindab häid meloodiaid ja sisukaid sõnu. Dario tätoveeringud hirmutasid veidi Mihklit, kes muretses, kas ta julgeb ikka välja öelda, mida mõtleb. Kohtunike hinnangul oli Marten liiga õrna häälega, kuid Dario hääl ja oleku avaldas muljet. Dario pääses edasi, kuid Marten mitte.

«Ma arvan küll, et sa pead oma lauludele parema esitaja leidma,» ütles Rein 21-aastasele Gerdile. «See falsett oli ikka väga kole, seda osa oli lausa õõvastav kuulda. Kuid madalamalt oli ilus,» lisas Mihkel ja Gert pääses edasi.

Kunstiga tegeleval 17-aastasel Kethmaril jäi Maarja hinnangul enesekindlusest puudu, kuid Rein ja Mihkel saatsid ta järgmisesse vooru.

22-aastane poksija George Maarjat ära ei veennud. Rein märkis: «Mulle meeldis see, et sulle endale meeldib, mida sa teed.» Rein arvas, et George tooks nende seltskonda värvi ja ütles jaa, kuid Mihkel ja Maarja kritiseerisid tema lauluoskust ja ütlesid ei.

Viimasena astus kohtunikke ette 17-aastane Laura, kellele meeldib väga esineda ja kes püüdis pilku põneva riietusega. «Minu meelest oled sa äge ja äkiline, mida tavaliselt eestlastes pole,» kiitis Mihkel ja Laura pääses edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles