Mel Gibson: ma olen 10 aastat kaine olnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Cannes´is - 21. mail Photocall Blood Father
Mel Gibson
Elu24 Cannes´is - 21. mail Photocall Blood Father Mel Gibson Foto: Erlend Štaub

Näitleja Mel Gibson väidab, et ta on kümme aastat kaine olnud.

60-aastane ekraanitäht sattus skandaali keskmesse 2006. aastal, kui ta vahistati Malibus purjus autojuhtimise pärast. Vahetult pärast seda jäi ta videolindile antisemiitliku sõnavalingu pärast.

2010. aastal sattus ta taas probleemidesse, kui tema ekskallima Oksana Grigorieva väitis, et mees lõi tal hambad katki. Seejärel avaldas ta salaja salvestatud video, milles sai taas kuulda Gibson rassistlikku sõimu.

Nüüd väidab Gibson, et on tänu Anonüümsete Alkohoolikute grupiga liitumisele pahedest jagu saanud.

«Ma olen selle 12-sammulise programmi liige ja olen tänu sellele kaineks saanud. Ma olen kümme aastat kaine olnud,» ütles Gibson. «Enne seda olid mul lühemad kainuseperioodid. Ükskord olin kaheksa aastat kaine, siis jõin, siis neli aastat... Käisin nagu läbi pöördukse.»

Nüüd kahetseb ta kunagisi väljaütlemisi ja nimetab neid oma elu halvimateks hetkedeks, mis ei oleks pidanud iial avalikuks tulema.

«Kujutage ette, kui teie elu halvimaid hetki salvestatakse ja need avaldatakse. Ma ei seisnud püünel ega kuulutanud seda, kuid selliseid asju tuleb ette,» nentis Gibson. «Väga kahju on kuulda, et sinu kohta kirjutatakse igal aastal, et sa purjutad, kuid tegelikult oled terve aastakümne alkoholist eemale hoidnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles