Sinusoid Fest kontsertõhtu toob pealinna lavadele tulevikutalendid Euroopast

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
To'Ko (EST)
To'Ko (EST) Foto: Promopilt

26. oktoobril toimub Tallinnas, klubis Sinilind Sinusoid Fest​ kontsertõhtu​, kus astuvad üles paljulubavad muusikud Islandilt, Prantsusmaalt, Poolast, Norrast, Hollandist. Eestit esindavad sel õhtul Noortebändi tänavustest poolfinaalidest tuttav To’Ko ning külalisesineja Kristel Aaslaid.

Kolmapäevane kontsertõhtu toob lavale ühtekokku seitse​ kollektiivi: The King's Road (Poola), Dat Schilt (Holland), Rum for Breakfast (Holland), Hórmónar (Island), Redwood (Norra), The Stupeediotiks (Prantsusmaa)​ ja Noortebändi poolfinaalist tuntud T​o'Ko​ (Eesti). Õhtusse mahub pehmeid tšellomeloodiaid, vanakooli rokki, Mac DeMarcolikku helikeelt, akustilist vaibi, rokiga vürtsitatud indiet ja palju muud.

Redwood (Norra)
Redwood (Norra) Foto: Promopilt

Sinusoid Fest on osa rahvusvahelisest projektist “Sinusoid - how to survive as a young musician” (Sinusoid - kuidas jääda ellu noore muusikuna. -Toim) ning toob Eestisse pea 30 muusikut välismaalt. Nädala jooksul muusikud töötavad, elavad ja musitseerivad üheskoos ning Sinusoid Fest kontsertõhtul saab kuulda nii kodumaal loodud materjali kui bändilaagri vilju.

Hórmónar (Island)
Hórmónar (Island) Foto: Promopilt

Sinusoid Fest avab Sinilinnu väravad kell 19. Esimesel tunnil on sissepääs tasuta, alates 20:00 on pilet 5 eurot. Lisainfo Sinusoid Festi kohta leiab Facebookist.

Sinusoid Festi toetavad Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Tallinna Noortenädal, Erasmus+, Stage Europe Network, Noortebänd. Sinusoid Fest on Tallinna Noortenädalal ametlik avapidu.

Sinusoid Fest Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles