Tagumiku suurendus ja iluopid: Kylie Jenner andis vastuse fänne huvitanud kuulujuttudele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner releases a photo on Instagram with the following caption: "I wear my pink @livelokai for my grandma MJ and everyone affected by breast cancer. #livelokai \ud83d\udc9e". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books ***  Please note: Fees charged by the agency are for the agency
Kylie Jenner releases a photo on Instagram with the following caption: "I wear my pink @livelokai for my grandma MJ and everyone affected by breast cancer. #livelokai \ud83d\udc9e". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Please note: Fees charged by the agency are for the agency Foto: Instagram/Instagram/Scanpix

Tõsielustaari Kylie Jennerit on vaevanud kuulujutud tema iluoperatsioonidest ja tagumiku kohendamisest. Staar otsustas neile kuulujuttudele oma äpis vastata.

«Mul ei ole tagumiku implantaate,» kinnitab Kylie Jenner videos lausa kaks korda, et ta oli kunagi väga kõhna ning on juurde võtnud. «Mulle meeldib mu jässakus,» lisas staar, et kõik on loomulik.

Kylie rõhutas, et on vaja teada oma tugevaid külgi. «Ma tõesti ei arva, et mul on kõige paksem tagumik, aga ma tean oma häid külgi.»

 

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Lisaks lükkab staar ümber kuulujutud nagu ta oleks oma rindu suurendanud. «Miks seda rikkuda?» leiab staar, et loodus on talle kenad rinnad andnud. Hoolimata sellest on ta rindade kohendamise peale siiski mõelnud. «Mul on naturaalselt väga head rinnad. Ma ei ole küll selle vastu, aga hetkel on noa alla minek minu jaoks «ei».»

 

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Ka ei ole staar väidetavalt oma nina kohendanud ning väidab, et on sellega väga rahul. «Mul on alati armas nina olnud,» leiab naine.

«Inimesed hakkasid seda kuulujuttu levitama, kui ma olin 16aastane. Kas te arvate, et Kris Jenner tõesti oleks mul lubanud selles vanuses nägu kohendama minna? Ei,» kinnitas Kylie, et tema lõug hakkas parem välja nägema pärast huulte kohendamist. «Nüüd, kui mul on hiiglasuured huuled, näeb see normaalne välja.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles