Tülid viskasid üle: supermodell Kate Moss lõpetas suhte oma noore peikaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Model Kate Moss pose for photographers at The British Fashion Awards 2014, in London, Monday, Dec. 1, 2014. (Photo by Jonathan Short/Invision/AP)
Model Kate Moss pose for photographers at The British Fashion Awards 2014, in London, Monday, Dec. 1, 2014. (Photo by Jonathan Short/Invision/AP) Foto: Jonathan Short/AP

Maailmakuulus legendaarne supermodell Kate Moss lõpetas oma suhte Nikolai von Bismarck'iga, sest tüdines lõpututest tülidest ja vaidlustest.

42-aastane supermodell lõpetas suhte oma 29-aastase kallimaga pärast seda kui üks tuline vaidlus oli viimaseks piisaks karikas nende suhte jaoks.

«Kate ja Nikolai on viimaste kuude jooksul palju tülis olnud, aga neil oli hiljuti suur tüli, mis oli viimaseks piisaks karikas. Paistab, et tegemist oli eriti tulise vaidlusega ning Kate ütles, et on temaga lõpetanud,» rääkis allikas ajalehele The Sun.

Nikolai von Bismarck ja Kate Moss
Nikolai von Bismarck ja Kate Moss Foto: Xposure / Scanpix

«Ta oli tõesti temasse armunud, aga ta ütles, et ei kannata enam ning peab edasi liikuma.»

Lisaks ei meeldinud Nikolai ka Kate'i 14-aastasele tütrele Lila'le, kes nende suhet sugugi heaks ei kiitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles