Ott Leplandi albumi avalikul kontsert-salvestusel lööb kaasa erikülaline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Butterfly Lounge tähistas suurejooneliselt kuuendat sünnipäeva. Ott Lepland
Butterfly Lounge tähistas suurejooneliselt kuuendat sünnipäeva. Ott Lepland Foto: Butterfly Lounge

Sel nädalal annab Ott Lepland koos bändiga kaks akustilist kontserti – juba kolmapäeval, 19. oktoobril Türi Kultuurikeskuses ja neljapäeval, 20. oktoobril Estonia Talveaias. Piiratud kogus pileteid on müügil Piletilevis ja Piletimaailmas. 

Ott Lepland esineb sel nädalal koos bändiga Türi Kultuurikeskuses ja Estonia Talveaias Tallinnas. Mõlemad kontserdid salvestatakse ning neist pannakse kokku akustiline kontsert-album, mis ilmub veel aastanumbri sees.

«Et pakkuda kontserdi külalistele ja hiljem albumi kuulajaile eriliselt head elamust, oleme kaasanud ühe väga huvitava muusikalise külalise,» sõnab Ott Lepland. «Selleks on Eesti vaieldamatult üks parimaid akordioniste Tiit Kalluste, kes on osalenud väga paljudes põnevates muusikalistes projektides. Sellises erilises koosseisus ja võtmes lugusid ei olegi keegi veel avalikult kuulnud, seega soovitan soojalt kontserdile kohale tulla ning lasta meil end üllatada,» lisab Ott.

Ott Lepland bändiga
Ott Lepland bändiga Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

Ott Leplandi akustilised kontserdid ja kontsert-salvestuses toimuvad 19. oktoobril Türi Kultuurikeskuses ning 20. oktoobril Estonia Talveaias Tallinnas. Piiratud kogus pileteid on müügil Piletilevis ja Piletimaailmas. 

Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles