GALERII: Ilu Sõnumi meeleolukas jätk teisel päeval!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

14.–16. oktoobril toimub Eesti Näituste messikeskuses 22. korda suurejooneline ilusündmus: ilu-, moe- ja terviseteemaline mess Ilu sõnum 2016!

Ilu sõnum 2016 teine päev.
Ilu sõnum 2016 teine päev. Foto: Erlend Štaub

Nii nagu sügis, saab ka mess Ilu sõnum 2016 olema väga kirev ja värviküllane, tuues külastajateni rikkaliku sügistalvise värvipaleti nii moekollektsioonides, meigi-, juuksehooldus- ja küünetoodete riiulitel kui ka ehete ja aksessuaaride välja-panekutes. Värvid on kindlasti üks messi märksõnadest. 

Lisaks värvikirevusele saab sügis-mess olema suunatud loomulikult tervislikele alternatiividele, mida ilumaailm pakub.

Kergemad ja tervisesõbralikumad tooted, toidulisandid, õlid, looduslikud komponendid – see kõik on olnud juba mitmeid aastaid populaarne, kuid nüüd on piir ilu- ja tervistoodete vahel muutunud veelgi ähmasemaks.

Ilu sõnum 2016 teine päev.
Ilu sõnum 2016 teine päev. Foto: Erlend Štaub

Erinevate keemiatoodete rohkuse tõttu meie igapäevaelus on paljude inimeste suureks probleemiks saanud ülitundlik nahk ja allergiad. Muuhulgas aitab mess sel korral leida lahendusi erinevatele nahaprobleemidele. Seda nii ravikosmeetikatoodete kui ka aparaadihoolduste näol. 

Kui tervisekeskne mõtteviis on vallutanud palju südameid ja suure osa messihallist, siis kolmas rõhuasetus ongi just innovatsioon ilumaailmas. 

Ilu sõnum 2016 teine päev.
Ilu sõnum 2016 teine päev. Foto: Erlend Štaub

Vaata pilte esimesest kirevast päevast messil meie galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles