Ägedad videod: noored talendid pandi moemaailmas tõsiselt proovile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Noorte moetalentide konkurss

Juuli lõpus kuulutasid Eesti rõivadisainer Liina Stein ja üks enim jälgitud moeblogija Kristjaana Mere koostöös Samsungiga välja noorte moetalentide konkursi, mille kaks võitjat on nüüdseks enam kui kuu aega tutvunud moemaailma telgitagustega tuntud mentorite juhendamisel. 

Oma unistust disainerikarjäärist asus kuu aega tagasi täitma Anette Sepp, kes on Liina Steini näpunäidete järgi tegutsedes ja igapäevaelust inspiratsiooni ammutades valmis saanud oma päris esimese kleidiga. Anette ülesanne oli luua Steini kollektsiooni sobiv kleit, mis on üles sätitud ka disaineri showroomi kõigile tutvumiseks.

«Viimased kuud minu elus on olnud väga põnevad ja inspireerivad. Olen siiralt tänulik, et sain võimaluse õppida Liina Steini käe all ja tuua oma looming välja tema showroomis. Samas tean, selleks et moemaailmas läbi lüüa, pean veel õppima, katsetama ja endast parima andma,» kirjeldas oma unistuste poole püüdlemist Anette.

Modellikarjäärist unistav Käthlin Pärn sai samal ajal Kristjaana Merelt hulgaliselt moenõuandeid ning lõi tuntud moeblogija abiga oma esimese professionaalse moeportfoolio.

«Ma õppisin tänasest päevast väga palju. Arvan, et see on mulle väga kasulik edaspidiseks, kui hakkan iseseisvalt otsima tööd modellinduses. Olen väga rahul ja väga õnnelik!» ütles Käthlin pärast oma esimese väljakutse läbimist.

Samsungi Facebooki lehel toimuvast moetalentide konkursist said perioodil 27.07-14.08 osa võtta kõik trenditeadlikud noored, kelle seast valis Samsung koos Liina Steini ja Kristjaana Merega välja oma unistusi teoks tegema kaks silmapaistvat noort. Konkursivõitjad on vastu võtnud mitmeid uusi väljakutseid, millest viimane on ülesastumine suure publiku ees järgmisel nädalal toimuval Tallinn Fashion Weekil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles