Vau! Lauljatar Jana Kask hakkab moeloojaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stiilistuudio

Stiilistuudio on Reet Härmati juhtimisel eetris Tallinna TV kanalil!

Foto: Erakogu

Stiilistuudio meigipersooniks on karismaatiline lauljanna Jana Kask. Kes räägib, kuidas ta pool aastat Hispaanias elas ja esines ning sealt leitud kassiga koju tagasi lendas.

Ees on teda ootamas koduvahetus ja kohe kohe valmimas muusikamaterjal koostöös lätlastega. Varsti on oodata Jana loodud moekollektsiooni, mis on inspireeritud müstikast ja mustast värvist, mida ta ise enamjaolt kannab.

Foto: Erlend Štaub

Stiilistuudio on oma kaameraga kohal ka Punases Majas, kus etendus Liina Steini moedraama kolmes vaatuses «1. armasta! 2.lumma 3. sära!»

Lavalauad süttisid «Liina Stein ♥ LOVE» meelihaaravas kirelõõmas, igavikulist ilu ning Pariisi salapära sai väikeste mustade kleitide sädelev lummast. Pidulike kleitide silmipimestav värvidemäng läitis tähistaeva ning lennutas meid unelmate ja fantaasiate kordumatusse kirgastusse. Bravuuritar Anu Saagim annab oma otsekohese kommentaari moeshowle.

Foto: Viktor Burkivski

Järelvaadata saad eetris olnud saateid SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles