Reno Hekkonens sattus politseiga konflikti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLNPM02: RENO HEKKONENS:TALLINN, EESTI, 31MAR08.
RENO HEKKONENS
mp/Foto MARINA PUSHKAR POSTIMEES
TLNPM02: RENO HEKKONENS:TALLINN, EESTI, 31MAR08. RENO HEKKONENS mp/Foto MARINA PUSHKAR POSTIMEES Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

«Kõik toimus nagu parimas sõjafilmis: mind kutsuti autost välja, mulle ei jagatud seletusi,» rääkis suhtekorraldaja Reno Hekkonens eile aset leidnud konfliktist politseiga.

Lugu sai alguse reede õhtul kella nelja ajal, kui liikluspolitsei peatas Tallinnas Pärnu maanteel Tammsaare tee viadukti juures Kati Murdmaale kuuluva sõiduauto, mida juhtis Murdmaa sõbranna Kaja Kuris ja tema kõrval istus suhtekorraldaja Reno Hekkonens, kes olid teel Kurise suvilasse Saaremaal, kus neil oli plaan mõni päev puhata, kirjutas Õhtuleht.

«Mind hämmastab, et mulle karati peale nagu kurjategijale. Mõelge ise, kui teid kihutatakse autost välja umbes nii, nagu oleksite kellegi just ära tapnud!» oli Hekkonens politsei käitumisest hämmingus.

Auto peatamise põhjus oli lihtne: Hekkonensil oli turvavöö lahti. Kuna tal ka isikut tõendavat dokumenti kaasas polnud, siis taheti ta isiku tuvastamiseks politseisse viia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles