Moelooja Vivienne Westwood: nii Clinton kui Trump on saast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vivienne Westwood
Vivienne Westwood Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump langes avalikkuse rünnaku alla 2005. aastast pärit video tõttu, millel on kuulda, kuidas ta naiste kohta halvustavaid ja solvavaid sõnu kasutab. Mitu naist tõid päevavalgele minevikus toimunud juhtumid, milles Trump neid väidetavalt seksuaalselt ahistas ja ilma nende nõusolekuta suudles.

Mitmed kuulsused, kaasa arvatud USA esileedi Michelle Obama, võtsid Trumpi naistesse suhtumise teemal sõna, nimetaded presidendikandidaati seksuaalkiskjaks, edastab The Independent.

Nüüd teatas inglannast molelooja Vivienne Westwood, et talle ei meedi demokraadist presidendikandidaat Hillary Clinton, kes on oma suhtumise ja seisukohtadega põrgulik, kuid sama kehtib ka vabariiklase Donald Trumpi kohta.

«Tegelikult ei ole ameeriklastel kedagi valida, sest nii Clinton kui Trump on saast. Clinton on olnud alati vaenu- ja vihaõhutaja ning kui temast president saab, vajub USA veelgi sügavamale sohu. Kui ma oleks ameeriklane, ei hääletaks ma kummagi kandidaadi poolt. Kui oleks kandidaat, kes on oma vaadetelt keskkonnakaitsja ja roheline, siis hääletaksin tema poolt,» teatas Westwood.

Ta lisas, et talle ei meeldi ka praegune president Barack Obama, kuna tema ajal on olnud suuri probleeme rahanduses ja tervishoius.

«Riigijuhid vist tahavad meie planeedil elu väljasuretada, sest loodust tuuakse pidevalt äritegevusele ja jõukaks saamisele ohvriks. Kui nad süsteemi ei muuda, siis kaome kõik. Poliitikute vahel ei ole võimalik valida, nad kõik nagu ühe vitsaga löödud,» teatas moelooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles