Avandid oleks kodu põlema pannud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt ja Liis-Katrin Avandi.
Märt ja Liis-Katrin Avandi. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Mõne aja eest tahtis näitlejatepaari naispool Liis-Katrin Avandi lastele rõõmu valmistada, kuid ebaõnnestus mitu korda järjest ja lõpuks oli vaja juba tuld kustutada. 

Suvel ringles Facebookis video, mis õpetas, kuidas vanadest rasvakriidi juppidest saab üles sulatades teha vahvad looma (või ükskõik mis kujulised) uued rasvakriidid. 

Vaata õpetust videost!

Foto: facebook.com

Nii mõtles asja katsetada ka Avandite pere ja pani kriidid ahju sulama.

Pärast esimest katset sai naine aru, et oli kogemata ahju pannud jääkuubikute jaoks mõeldud vormi ja see sulas koos kriitidega. «Uus laar läheb muffinivormi... kui see toss ära kaob toast,» hoidis Liis-Katrin inimesi sotsiaalmeedia kaudu kursis. Ühtlasi postitas ta kommentaaridesse pildi sulanud kraamist ja sellest, mida arvas asja kohta tema poeg.

Foto: facebook.com

Järgmine ports läks ahju nagu kord ja kohus, silikoonvormis.

Aga ka see ei läinud plaanipäraselt. «Nii... kui tahate ise teha siis passige peale, ma käisin ära korra ja kriidid läksid ahjus leegiga põlema... päris ohtlik värk...» kirjutas ta mõni aeg hiljem ja lisas pildi just mitte kõige apetiitsematest rasvakriitidest.

Foto: facebook.com

«Märt viskas vett ahju ja jäi peaagu kulmudest ilma,» tõmbas Avandite naispool teemale joone alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles