Bryan Cranston paljastas, et teda kahtlustati kunagi mõrvas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryan Cranston
Bryan Cranston Foto: SCANPIX

Näitleja Bryan Cranston avalikustas, et ta sattus kunagi mõrvauurimise sihtmärgiks.

Sarja «Breaking Bad» staar meenutas kolmapäeval saates «The Tonight Show», kuidas teda ja tema venda kahtlustati endise kolleegi tapmises.

«Me tegime vennaga 70ndatel USAs kaheaastase mootorrattareisi. Tegime juhutöid ja sattusime Daytona Beachi, kuhu jäime mõneks ajaks pidama ja üritasime raha teenida. Saime tööotsa Polüneesia resotranis nimega Hawaiian Inn,» seletas Cranston.

«Me töötasime ettekandjatena ja peakokk oli kutt nimega Peter Wong. Peter oli hea kokk, kuid kohutav inimene,» ütles näitleja.

Kõik ettekandjad põlastasid Wongi ja mõtlesid üheskoos naljaviluks välja, kuidas nad kokale otsa peale teeksid.

«Mina ütlesin, et lõikaksin ta viiludeks. Mitte tükkideks, aga kenadeks, õhukesteks viiludeks,» naljatas Cranston.

Kui Cranston koos vennaga lõpuks Floridast lahkus ja põhja poole sõitis, selgus, et Wong on tapetud.

«Politseinikud tulid Hawaiian Inni, kogusid kõik töötajad kokku ja hakkasid Peter Wongi kohta uurima. «Kas keegi mainis kunagi Wongi tapmist või vigastamist?» küsisid nad. Ettekandjad ütlesid: «Jah, me kõik.»,» meenutas Cranston.

Politseinikud küsisid seepeale, kas seda ütles ka mõni endine töötaja, keda enam seal polnud. Nii saidki nad teada Cranstonite nimed.

«Nad otsisid meid ja selleks hetkeks olime Carolina osariikidest ülevalpool,» rääkis näitleja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles