Tom Hanks selgitas lihtsa näitega, miks Donald Trump ei sobi presidendiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Hanks
Tom Hanks Foto: SCANPIX

Näitleja Tom Hanks on veendunud, et vabariiklaste kandidaat Donald Trump ei sobi presidendiks.

Trump õigustas 2005. aastal salvestatud videos naiste ahistamist ja Hanks pidas seda kohutavaks, vahendab Huffington Post. Trump ütles oma jutu vabanduseks, et see oli meestevaheline «riietusruumi loba».

«Ta oli tööl, mitte riietusruumis. Ta tuli, et esineda televisioonis,» märkis Hanks. «See solvab mind mehena. Ma ei tunne end solvatuna kui abikaasa või isa, vaid kui mees.»

«See pole lihtsalt õige. Sellist juttu pole normaalne ajada tööl ega riietusruumis. See on vale. Punkt,» rõhutas Hanks, ärritusenoot hääles.

Lõpuks märkis Hanks, et Trump on presidendiametiks kõlbmatu, kuna tal puudub pea täielikult poliitiline kogemus.

«Kui sul on kohutav hambavalu ja peaksid hamba välja tõmbama, siis kelle juurde sa lähed? Kuti juurde, kes ütleb: «Oh, küll ma selle välja mõtlen, kuidas hammast opereerida. Heida pikali.» Või lähed sa selle inimese juurde, kes on seda protseduuri teinud 6000 korda, kellel on seinal ametitunnistus ja kellel on hulgaliselt kogemusi ja oskusi,» seletas Hanks, viidates Hillary Clintonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles