Vaata, mida teeks Reet Pull, kui ta presidendiks saaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suur komöödiaõhtu» on Kanal 2 ekraanil
«Suur komöödiaõhtu» on Kanal 2 ekraanil Foto: Kanal 2

«Suur komöödiaõhtu» saab avapaugu! 

«Suur komöödiaõhtu» tutvustab tuleviku presidente!

Eesti on saanud endale küll uue presidendi, kuid hea on teada, et väärt kandidaate jagub tulevikukski. Ja miks mitte ei võiks järgmiseks presidendiks saada kange Saare naine Reet Pull või ideaalilähedane Karbi Barbi.

Tänases «Suure komöödiaõhtu» osas saavadki naljategelased tutvustada oma seisukohti, mille kõrval kahvatub ka kõige kirglikum argipoliitika.

Mida võtaksid ette «Suure komöödiaõhtu» naljategelased, kui saaksid asuda presidendi kohale? Kui Argo Aadli kehastatud tantsuõpetaja Kaupo-Peep teeks lõpu hetkel kehtivale igavale kätlemis-tseremooniale, siis Juss Haasma tarmukas Saare naine Reet Pull alustaks sellest, et ei teeks mitte midagi. Esmalt passiks natuke kuud, aga seejärel kääriks käised üles ja läheks linna peale meest otsima.

«Suure komöödiaõhtu» tänane saade tuleb tõeliselt vürtsikas ja naljarohke aga kõige muugi osas, sest lisaks presidendirallile näeb õhtul sketši, kus välgub ohtralt paljast ihu ja koomikute kõrval teevad naljakarussellis kaasa  ka Vello ja Endla Vaher.

«Suur komöödiaõhtu» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30

Vaata, mida teeks Reet Pull, kui ta presidendiks saaks!

Foto: Kanal 2

Lisaks presidendirallile näeb ka sketši, kus välgub ohtralt paljast ihu ja koomikute kõrval teevad naljakarussellis kaasa  ka Vello ja Endla Vaher. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles