Presidendi abikaasa Georgi-Rene Maksimovski loobub autost ja sekretärist, kuid mitte esindustasust (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaidi abikaasa Georgi-Rene Maksimovski loobub küll ametiautost ja sekretärist, kuid mitte presidendi abikaasale ette nähtud esindustasust
President Kersti Kaljulaidi abikaasa Georgi-Rene Maksimovski loobub küll ametiautost ja sekretärist, kuid mitte presidendi abikaasale ette nähtud esindustasust Foto: Vitnija Saldava/AP

President Kersti Kaljulaidi abikaasa Georgi-Rene Maksimovski loobub küll ametiautost ja sekretärist, kuid mitte presidendi abikaasale ette nähtud esindustasust.

President Kaljulaidi pressinõunik Taavi Linnamäe sõnul on presidendi abikaasa roll seotud teatud kohustustega, mis härra Maksimovski on olnud valmis vastu võtma.

Abikaasadele ette nähtud esindustasu on 30 protsenti presidendi palgast. Eesti Vabariigi presidendi ametipalk on praegu 5299 eurot, mis teeb presidendi abikaasa igakuiseks sissetulekuks esindustasu näol 1590 eurot. 

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles