Noortebänd 2016 finaalgala piletid saavad vaid kiiremad!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2012 poolfinaal.
Noortebänd 2012 poolfinaal. Foto: Renee Altrov

28. oktoobril kell 19 toimub Kinos Sõprus Noortebänd 2016 finaalgala ning selgub järjekorras 16. võitja ja rahva lemmikfinalist. Kiirusta, sest kohtade arv on piiratud!

Foto: promo

Noortebändi finaalis astuvad üles viis varasemalt väljavalitud bändi, kelle seast valib võitja žürii ning oma lemmiku ka publik. Üles astuvad Rapla kandist pärit kolmeliikmeline indie-folk ansambel The Notes; Viljandi power-duo Fuqtual; pealinnast pärit laulja ja laulikirjutaja Lepatriinu; räppmuusikast, spoken word'ist ning puhtast emakeelsest luulest kokku segatud EIXD ja brit-popist, indie-discost ja rockist inspireeritud Charlemange Pärnumaalt.

Noortebändi finaalgala avab Rasmus Rändvee tuliuue singli maailma esmaesitlusega. “Laul sündis koostöös ülimalt andekate muusikutega, kellega tõepoolest oli au külg-külje kõrval töötada - Bert Prikenfeld, Ewert Sundja & šoti rokkstaar Steward J. Brock,” sõnas Rändvee. Ta lisab, et uus lugu sündis minutitega, sest isiksused sobisid lihtsalt niivõrd hästi.

Finalistidele ja Rasmus Rändveele lisaks jagavad ​õhtule ​peotäitega vürtsi Noortebänd 2015 võitja Abandoned Elysium​ ning ​Stage Europe Network ​kuue riigi ​ühine eriprojekt​.

Õhtujuhid on noored näitlejad Markus Habakukk ja Jürgen Gansen.

Sündmus on gala vormis ja istekohtadega ning kontsert salvestatakse telesaate jaoks, mistõttu palume saabuda vähemalt 15 minutit enne algust. Finaali on võimalik jälgida ka otseülekandena Elu24 keskkonnas.

Soodushinnaga piletid (10€) müügil 17. oktoobrini Piletilevi müügipunktides.

Noortebänd 2016 toimumisele aitavad kaasa:

Kultuuriministeerium, Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Kultuurkapital, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Elu24, muusikakanal Seitse, R2, ETV2, Rada7, Müürileht, RGB, Converse, Jazzkaar, Tallinn Music Week, Intsikurmu Festival, Augustibluus, Hotell Tartu, Kristi Heil Photography, Stuudio35, Kane's, CityMotors, OM filmiStuudio, Viljandi Vibes

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles