Poksiringis kümnevõistleja, kes nokauteeris MMA staari Alik Tseiko

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitlusspordiürituse suurnimeks on Alik Tseiko.
Võitlusspordiürituse suurnimeks on Alik Tseiko. Foto: Liis Treimann / Postimees

Hendrik Themas on kõrgharidusega endine kümnevõistleja, kes teenib leiba investeerimisettevõttes raamatupidamise ja IT-küsimustega tegeledes ning kelle poksija tähelend sai alguse Eesti MMA staari Alik Tseiko nokauteerimisest. 

21. oktoobril toimuval Xplosion Fight Series võitlusõhtu ühes supermatšis üles astuv poksija Themase näol on tegemist endise kümnevõistleja (isiklik tippmark 6278 punkti) ja teivashüppajaga (rekord 4.85), kes sattus võitlusspordi juurde USA-s elades ja õppides. 

Kuidas ta valmistub oma järgmiseks matšiks, mida arvab vastasest ning kuidas leidis ta tee poksimise juurde saab kuulata intervjuust. 

Foto: XplosionTV

Xplosion toob seekordse võitlusõhtu raames publiku ette mitu erinevat maiuspala - MTGP maailmameistri tiitlimatši, kus poksiringis astuvad vastamisi Taimaalt pärit Deo Phetsangkhat ning Suurbritanniat esindav ja valitsev meister Charlie Peters.

Peter on väga märkimisväärne kuju, kes oma hiljutise matšiga legendaarse taipoksija Saenchai vastu kirjutas end vaieldamatult maailma parimate taipoksijate sekka.

Lisaks toimub neljamehe turniir Road to Marbella 2017, kust võtavad osa poksijad Marokost, Hollandist ning varasemad rivaalid Leedu parim kickpoksija Tadas Jonkus ning Eesti parim Mirkko Moisar.

Turniiri võitja pääseb otse võistlema Xplosioni 11. võitlusõhtule Hispaaniasse Marbellasse XFS maailmameistritiitli nimel. Lisaks on kavas mitmed XFS reeglite kohased supermatšid ja MMA matšid, kus poksiringi astuvad kohalikest suurnimedest Manzolo, Rustamov ja Themas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles