Simple Sessioni tulised rula- ja BMX-võistlused kolivad kevadest taas südatalve, piletid tänasest müügil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Session BMX autasustamine
Simple Session BMX autasustamine Foto: Erlend Štaub

Viimasel paaril aastal publikut kevadkuudel hullutanud rulasõidu ja BMX-rataste suurvõistlus Simple Session kolib tuleval aastal taas talve, tuues ekstreemifännid ja maailma tippvõistlejad Saku Suurhalli tulist võistlust nautima 4. ja 5. veebruaril. Piletid tulevad Piletilevisse müügile täna kell 15.

Juba 17 aastat Eesti publiku talve ja kevadesse põnevust ja adrenaliini pumbanud ülemaailmselt tunnustatud BMX- ja rulavõistluse festivalipassid on kuni aasta lõpuni saadaval erihinnaga 25 eurot. Esmakordselt on eelmüügis ka päeva- ning perepiletid, lisaks kehtivad grupisoodustused suurematele seltskondadele.

Simple Session 2016 hull lõpupidu Hollykas
Simple Session 2016 hull lõpupidu Hollykas Foto: Gert Nõgu

Simple Sessionit saadab läbi pika nädalavahetuse pöörane peoprogramm ööklubides ja peopaikades üle Tallinna. Müügile tuleb ka väga piiratud kogus VIP-pääsmeid, mille komplekti kuulub lisaks eksklusiivsele ligipääsule võistlejate alale ka piiramatu peopakett ja Simple Sessioni kingikott.

Simple Session loosis välja Dubai reisi
Simple Session loosis välja Dubai reisi Foto: Erlend Štaub

Võistlusest võtab sel aastal osa ligikaudu 140 oma ala tippu umbes 30 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema action-spordi sündmuse maailmas. Saku Suurhalli kerkib võistluse ajaks unikaalne ja hiigelsuur võistluspark, mis ühendab mõlema võistlusala väga erinevad ning keerukad nüansid geniaalselt üheks vingeks vaatemänguplatsiks. Pargi autoriks on taas X Games'i, Red Bull Skylines'i, Nike Pro ja teiste maailma tippvõistluste number üks pargidisainer Nate Wessel. 

Simple Session BMX autasustamine
Simple Session BMX autasustamine Foto: Erlend Štaub

Võistlused lööb lahti laupäev, 4. veebruar, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sõitjaid. Pühapäeval, 5. veebruaril vallutavad pargi juba sõelale jäänud võistlejaid, kelle osalusel kulmineerub Simple Session võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia. Mõlema ala finaalidest teeb eksklusiivselt suurejoonelise, põneva ja tehniliselt tipptasemel otseülekande taas Red Bull TV.

Simple Session 30.04.2016
Simple Session 30.04.2016 Foto: Erlend Štaub

Esimene Simple Session toimus 2001. aastal Tartus ning on oma ala Euroopa suurima sisevõistlusena teinud kõrgtasemelisi otseülekandeid juba aastast 2006. Täna on Simple Session maailma ekstreemspordikalendris kanda kinnitanud kui üks oodatumaid, vaadatumaid ning enimkajastatud võistlusi, mis toob kokku tipptegijad ja tõusvad tähed igast ilma otsast ja annab kohalikele talentidele võimaluse võistelda absoluutsete parimatega. Veebiülekannet võistlusest jälgivad sajad tuhanded silmapaarid ning võistlust on lisaks lugematutele erialaväljaannetele kajastanud telekanalid NBC Sports, Extreme Sports Channel, Eurosport, ESPN, Fuel TV, Fox Sports ja MTV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles