Hoiame pöialt! Broadway lavale võib jõuda Eestist rääkiv muusikal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Koel, muusikali "Innocence" kaasautor
Alari Koel, muusikali "Innocence" kaasautor Foto: ETV

Seltskond entusiaste võttis ette hullumeelse katse, toomaks Broadway lavale Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks meie ajalool ja tegelaskujudel põhineva muusikali.

Eesti-teemaline muusikal kannab nime «The Innocence» ehk «Süütus» - juba aasta aega on kirju seltskond töötanud auahne ja üllatava projekti kallal, et viia ühe kauge, pisikese ja keerulise ajalooga rahva kannatustest jutustav muusikal New Yorgi Broadway lavale, vahendab Menu.

Muusikali kaasautor David Austin kinnitas «Pealtnägijas», et ta on kindel, et lavastus jõuab lõpuks Broadway'le, mille etendusi külastab aastas umbes 13 miljonit inimest.

Aastaga on valmis suurem osa muusikali libretost ja lauludest. Esimene Broadwayle pürgiv eesti muusikal on peategelaste – Alma ja Toomase – lapsepõlvest surmani jutustav hoolimise ja kannatuste lugu, mis algab Eestis ning jõuab lõpuks otsaga New Yorki. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles