Austria trummi ja bassi duo Camo & Krooked esineb reedel Kultuurikatlas

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austria trummi ja bassi duo Camo & Krooked esineb reedel Kultuurikatlas
Austria trummi ja bassi duo Camo & Krooked esineb reedel Kultuurikatlas Foto: Promopilt

14. oktoobril astub Kultuurikatlas lavale Austria tuntuim DJ duo Camo & Krooked. Red Bull Music Academy klubiõhtul astuvad lisaks üles ka kodumaise muusika paremik: MHKL, Jozels, Futuristik ja Coverk x Byte.

 
Foto: Promopilt

Reinhard «Camo» Rietsch ja Markus «Krooked» Wagner on pärit Austria pealinnast, Viinist ning on alates 2007. aastast ühise nimetaja, Camo & Krooked, alt muusikat teinud.

Kümne tegutsemisaasta jooksul on duo jõudnud oma neljanda stuudioalbumini ning koostööd teha mitmete muusika suurnimedega nagu Netsky, Professor Green, Friction, Ayah Marar ja Jenna G.

Camo & Krooked’iga varem mitmeid kordi lava jaganud Mihkel Sillaots ehk MHKL oskab duo kohta öelda vaid häid sõnu.

«Inimestena on nad väga «down to earth» ja sõbralikud, ei oskaks ette kujutadagi, kuidas nendega saaks tülli minna. Muidugi lisaks sellele on väga muljetavaldav nende muusika valik ja oskused – see on ulme, mida need kaks tüüpi suudavad mängijatega teha.»

Red Bull Music Academy näol on tegemist ainulaadse muusikute, produtsentite, DJ’de ja lauljate akadeemiaga, mida korraldatakse alates 1998. aastast erinevates maailma metropolides. RBMA toob kokku oma ala professionaalid, kes jagavad teadmisi ja inspiratsiooni uute talentidega. Tänavu, toimub akadeemia Montreaalis, Kanadas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles