Kim Kardashian andis kohtusse teda valetajaks nimetanud lehekülje

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

USA tõsielustaar Kim Kardashian, kellelt röövlibande hiljuti ta kallihinnalised ehted viis, andis kohtusse lehekülje, mis teatas, et ta valetas ehtevarguse kohta petmaks kindlustuselt raha välja.

Prantsuse politsei teatel viidi Kardashianilt miljonite dollarite väärtuses ehteid ta Pariisi elukohast ning naist ähvardati relvaga, edastab The Guardian.

Kardashian esitas nüüd New Yorgis hagiavalduse lehekülje mediatakeout.com vastu, mis kirjutas, et staar lavastas ehtevarguse, et saada kindlustatud ehete eest kindlustusraha.

Kardashian pöördus pärast röövi kiiresti USAsse tagasi, kuid sealne meedia hakkas kohe spekuleerima, miks naiselt just nüüd ehted viidi ning kas Kardashian on aus või ta valetas röövi kohta.

Mediatakeout.com artiklis teatati, et Kardashian võis röövi ise korraldada ning valetas, et teda rünnati ja ähvardati relvaga. Staaril olevat kõik ehted alles, kuid lavastatud röövi abil soovis ta saada kindlstusfirmalt raha.

35-aastane Kim Kardashian langes ehteröövi ohvriks 3. oktoobril Pariisis, kui viis politseinikeks riietunud meest uksehoidja abiga ta luksuskorterisse pääsesid.

Prantsuse politsei teatel ähvardasid röövijad naist relvaga, sidusid käed ja jalad kinni ning sulgesid ta vannituppa, viies kaasa kümne miljoni dollari väärtuses ehteid.

Prantsuse politsei ja prokuratuur uurivad ehteröövi, uurijate allika teatel oli tegemist relvastatud rööviga, mille taga võib olla kriminaalne gäng. Kardashiani Pariisi korterist leiti sissetunginute DNAd, mille abil loodetakse teha seal olnud kurjategijad kindlaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles