Peosoovitus! Reedel astuvad Sinilinnus üles Piradose kunstnikud ja räppar Arop

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i,  Suur Papa ehk Arop
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, Suur Papa ehk Arop Foto: Club Hollywood

Sel reedel kohtuvad Sinilinnus Hennessy V.S Nightil Piradose kunstnikud ning räppar Arop a ka Suur Papa. Sündmuse naelaks on värske tänavakunsti teose loomine Piradose kunstnike poolt.

“Alustame maaliga juba reede hommikul Sinilinnus,” rääkis Pirados stuudio disainer Silver “Sboy” Seeblum. “Peo jooksul anname kunstiteosele, kus segunevad tänavakunst ja tattoo-stiil, viimase lihvi ning loodame kõigi silme all tõmmata viimased pintslitõmbed,” sõnas ta.

Sboy lisas, et tänavakunst või grafiti ei ole kindlasti niisama sodimine. “See on kunstivorm nagu iga teinegi, mis peegeldab autori maailmanägemust ja mõtteviisi. Tänavakunst võiks olla arvestatav osa linnaruumist ja selle kujundusest.”

Hennessy V.S Nightil teeb live-ülesastumise üles senini peamiselt Suure Papa nime all tuntud Arop. Tegemist on Aropi ühe viimased selle aasta live-esinemisega enne uue albumi ilmumist. Vaata lisaks Facebookist.

Reedel selgub Sinilinnus ka Hennessy ja Piradose talendikonkursi võitja, kes saab auhinnaks tätoveeringu või originaaljoonistuse Pirados Studiolt.  Lisaks selgub kohapeal publiku lemmik, kes saab auhinnaks stuudio 300€ kinkekaardi. Konkursitöid saab imetleda ning oma lemmiku poolt hääletada Hennessy Facebooki lehel. Foto või video oma kunstiteosest saab postitada aga siia.

Koostöös Piradose Studiosega tähistab Hennessy Eestis uue Very Special Limited Edition sarja liikme lisandumist. Uue Very Special Limited Edition pudeli kujunduse autor on kõrgelt hinnatud tattoo-kunstnik Scott Campell. Scott Campbelli disainitud Hennessy V.S Special Editioni valmimist saab vaata siit: 

Sinilinnu uksed avanevad reedel kell 23.00. Hennessy V.S Nighti kohta loe rohkem siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles