Aldo Järvsoo: ma ei näe põhjust, miks Kaljulaid peaks järsku õhtukleite kandma hakkama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kaljulaid
Kersti Kaljulaid Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Moelooja Aldo Järvsoo arvates on president Kersti Kaljulaid juba praegu väga stiilne ja ta ei hakkagi uhkeid ja kärtse rõivaid kandma.

«Reporter» uuris Järvsoolt, kas presidendi nõunike armeesse peaks kuuluma ka moekunstnik.

«Ma arvan, et Kaljulaid kindlasti ei vaja ühtegi sellealast nõuandjat. President vajab ikka teisi nõuandjaid kui riietusalast,» naeris Järvsoo. 

«Tal on hästi väljakujunenud riietusstiil, kuna ta on nii kaua töötanud sellistes ametites, kus on vaja korrektselt riietuda. Ja mitte lihtsalt korrektselt ja igavalt, vaid stiilselt,» märkis Järvsoo.

Järvsoo ei usu, et Kaljulaid hakkab presidendi vastuvõttudel meid üllatama uhkete ballikleitidega.

«Ta on eelnevalt käinud presidendi vastuvõtul rahvarõivastes. Ma ei näe põhjust, miks ta peaks järsku õhtukleite kandma hakkama,» ütles Järvsoo, et Kaljulaid võiks vastuvõttudel edaspidigi rahvariietega käia. «See oleks väga tore presidendi poolt.»

Juba praeguse stiili järgi arvab moelooja, et uhkeid ja kärtse rõivaid me presidendi seljas nägema ei hakka.

«Kui vaadata, mida on varem kandnud, siis mulle õudselt need toonid meeldivad. Need ei ole kärtsud, aga samas pole need ka igavad. Sellist fashionit on sees juba praegu. Rohekassinine, mis on äärmiselt kuum sel hooajal olnud, on tal juba seljas olnud,» seletas Järvsoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles