Elu24 intervjuu! Grammy võitja Joss Stone jagas eestlastele nippe, kuidas olla sama rõõmus nagu tema!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti superstaar Joss Stone, kes astub homme üles Nordea Kontserdimajas, rääkis Elu24-le antud intervjuus, kuidas ta suudab alati nii rõõmsameelne olla ning kuidas on edenenud maailma vallutamise plaan.

Kohtumine Joss Stone'iga oli soe ja vahetu. Erinevalt mitmetest kodumaistest staaridest oli Grammy auhinna võitja, maailmakuulus lauljanna soe ja vahetu. Pärast komplimentide vahetamist sai intervjuu alata ja uurisime staari käest, kuidas edeneb tal plaan esineda igas riigis üle kogu maa. Lisaks saime teada, kas on ka kohti, mis ei ole tema vastu nii külalislahked olnud ning mida tähendab tema jaoks olla õnnelik. Loomulikult küsisime läheneva ja pimeda talve saabudes ka eestlastele nippe, kuidas meele rõõmsana hoida.

Kohtumine Briti lauljatari Joss Stone'iga Nordic Hotel Forumi hotellitoas
Kohtumine Briti lauljatari Joss Stone'iga Nordic Hotel Forumi hotellitoas Foto: Toni Läänsalu

Eile Tallinnasse saabunud ja enamasti hotellitoas viibinud Joss Stone kohtus täna Eestis olles ka kodumaise ja hinnatud jazz-artisti Kadri Voorand'iga, et koos muusikat teha. Stone lubab kohaneda Voorandi muusika järgi ning panna end uude põnevasse olukorda.

Kuidas ta Kadri Voorandi ja soojendusesineja Liis Lemsalu (kes on ka tema suur fänn) avastas, vaata Elu24 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles