Kes on Sinu Noortebänd 2016 lemmikfinalist?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live: Anu Saagim`il külas Nooertebänd 2015 võitja Abandoned Elysium ja Noortebänd 2016 finalist The Notes
Elu24 Live: Anu Saagim`il külas Nooertebänd 2015 võitja Abandoned Elysium ja Noortebänd 2016 finalist The Notes Foto: Viktor Burkivski

Just Sinul on võimalus välja valida Noortebänd 2016 rahvalemmik, hääletades Elu24 keskkonnas.

Lepatriinu 
Lepatriinu Foto: Kristi Heil Photography

Noortebänd 2016 hääletusel osalevad varasemalt žürii- ja rahvahääletuse tulemusena välja valitud finalistid: The Notes, Fuqtual, Lepatriinu, EIXD ja Charlemange.

Noortebänd 2016 võitja ja rahva lemmik kuulutatakse välja 28. oktoobril Tallinnas Kinos Sõprus, kus toimub finaalkontsert-gala. Auhinna paneb välja Elu24 ning selle annab üle Elu24 peatoimetaja Anu Saagim.

Frankie Animal
Frankie Animal Foto: Ken Oja

Noortebändist on varasemalt tuule tiibadesse saanud bändid nagu Ziggy Wild, Frankie Animal, Sibyl Vane, Junk Riot, Tenfold Rabbit, Innersound, The Werg, Abandoned Elysium jpt.

Osalejad on saanud esinemiskutseid Eesti suurimatele muusikafestivalidele, näiteks Tallinn Music Week, Juu Jääb, Jazzkaar ning Intsikurmu Festival. 16 tegutsemisaasta jooksul on konkursi kontserdidel osalenud üle 300 bändi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles