Anu ja Marko tahavad koos vananeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Välba ja Marko Reikop
Anu Välba ja Marko Reikop Foto: Peeter Langovits

Telepaarl Anu Välbal (35) ja Marko Reikopil (41) täitus veebruari alguses kümnes koostööaasta.

5. veebruaril tähistati lahutamatute kolleegide juubelit üllatuspeoga, vahendab Naised. Anule kingiti piduliku sündmuse puhul kaunid hõbekõrvarõngad ning Markot peeti meeles Hugo Bossi aluspesuga.

Marko tõdeb, et nende saavutus koos Anuga on tõepoolest tähistamist väärt. Selliseid eetripaare, kes on kümme aastat koos saateid teinud, Eestist juba ei leia.

Paarikese tänaseni kestev sõprus sai alguse «Terevisiooni» aegadest. Saade oli eetris hommikul kella viiest poole üheksani, pärast seda oli ainult kaks vaba tundi, et sõpradega kohtuda ning siis algasid taas ettevalmistused järgmise päeva saateks.

«Me muidugi ei ole abielus, aga veedamae küll aega koos kui tavalised paarid. Oleme iga päev 12 või rohkemgi tundi koos. Käime koos ka puhkamas,» tunnistab Marko.

«Vaidlusi on meil küllaga olnud, aga siiski vaid loomingulises õhkkonnas,» tunnistab Anu.

Anu lisab, et kuna tema ei oska suhtuda Markosse, kui abikaasasse, siis ei oska ta ka öelda, kas teise juures on midagi, mis vastuvõetamatu tundub. «Mina aktsepteerin teda sellisena nagu ta on,» on Anu resoluutne. 

«Võib-olla töötame siin veel ka 40 aasta pärast koos. Anu on uue telemaja valvelauas ja mina olen vana maja valvelauas, helistame teineteisele ja läheme koos pontšikuid sööma,» pajatab Marko paarikese tulevikuplaanidest. 

Pikemat intervjuud Anu ja Markoga loe juba värskest ajakirjast Naised.

Palju õnne Anule ja Markole ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles