Edukas perekond! Uue presidendi lapsed on sama eeskujulikud kui nende ema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti presidendiks valitud Kersti Kaljulaid sõitis kolmapäeva Luksemburgi, et panna punkt oma tööle Euroopa Kontrollikojas.
Eesti presidendiks valitud Kersti Kaljulaid sõitis kolmapäeva Luksemburgi, et panna punkt oma tööle Euroopa Kontrollikojas. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Meie uuel presidendil Kersti Kaljulaidil on teatavasti neli last. Neist kaks on juba täiskasvanud ning noorematel vanust seitse ja üksteist aastat.

Kaljulaidi vanemate laste isa on IT-spetsialist ja ettevõtja Taavi Talvik ning praeguse abikaasa Georgi-Rene Maksimovskiga on tuleval nädalal ametivande andval Kaljulaidil kaks poega. 

Lastest vanim, 27-aastane tütar Silja, omandab hetkel doktorikraadi ning on ametis tehnikaülikooli geodeesia õppetoolis. Poeg Siim, kel aastaid 23-aastane, on lõpetanud IT kolledži ning töötab ühes idufirmas arendajana.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles