Marek Sadam: kui mul on sarved peas, muutun kriminaalsemaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalalõpp Kanal 2ga
Nädalalõpp Kanal 2ga Foto: Ardo Kaljuvee

Laulja Marek Sadam rääkis «Nädalalõpp Kanal 2ga», milline suur vaev ja higi on tema kuulsa sarvesoengu taga.

Sadama sõnul kulub soengu tegemiseks kaheksa tundi ja mahavõtmiseks viis tundi. Kõige tähtsam on see, et soengu esinemise ajal peas püsiks.

«Alustan keskelt, kust teen esimese sarve. Seal on tupeerimist ja lakki ja fööniga koonusesse laskmist... See on päris hull töö. Mul on veel lisapeegel, millega ma vaatan, et asi oleks barlanksis,» seletas laulja.

Sadam kinnitas, et ta teeb seda soengut üksi.

«Parem on, kui kedagi teist soengu tegemise ajal mu läheduses ei ole. Seda tehes pole just kõige parem tuju. Aga kui pähe saab... Ma olen pannud tähele, et kui mul on sarved peas - ma ei ole ju näitleja -, siis mu isiksus natuke muutub. Ma muutun natuke kriminaalsemaks,» naljatas ta.

Anne Veski on öelnud, et ta võib oma soenguga kolm kontserti ära pidada. Sadam rääkis, et kui ta Eestis esines, tegi ta igal nädalavahetusel uue soengu.

«Kõige pikemalt on see soeng mul peas olnud USAs ja siis poolteist kuud. Siis oli tunne nagu keskaegsetel daamidel. Elu oli sees onju ja päev enne mahavõtmist hakkas see eriti sügelema,» naeris Sadam.

Sadam seletas, et ta saab sarvesoenguga magada küll - külili ja kõhu peal, aga selja peal ilmselgelt mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles