Marko Matvere: mingit raha taskusse lappamist ei ole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Matvere
Marko Matvere Foto: ETV

Marko Matvere rääkis ETV saates «Kahekõne», et oleks ümbermaailmareisile läinud ka ilma kontserttuuri ja kommertsita.

«Minul oli see retk plaanis juba kümme aastat. Alates Lennuki minekust ja eriti siis, kui Lennuk tagasi tuli. Ja kui need tüdrukud ära käisid, siis mõtlesin, et pagan, ma suudan ka selle ära teha,» ütles Matvere.

Mehe sõnul on tegemist valearusaamaga, kui tundub, et nad sponsorite ja meediatähelepanuga raha kokku pumpavad.

«Oleme mõlemad avaliku elu tegelased ja sellega kaasneb meedia huvi. Meil on meedialepingud selle sõiduga seoses. Ja kui on meedia huvi, siis on ka sponsorite huvi, ja meil ei ole mingit põhjust mitte küsida toetust Eesti firmadelt, kes tahavad näha oma brändi meie ürituse taustal,» selgitas ta. «Aga sõna «rahapump»... see on selline pahatahtlik väljend.»

Matvere tõi näiteks Eesti sportlased, kes on kõik logosid täis, ja ta ei näe selles midagi imelikku.

«Mul poleks võimalik olnud nii uhke jahiga ümber maailma sõita. Oleks pidanud ostma 30 aastat vana jahi ja selle modifitseerimine ja varustamine oleks läinud maksma väga palju raha, mida mul kindlasti poleks hetkel olnud. Ma oleks pidanud laenama jne,» rääkis Matvere. «Ma oleks varem või hiljem selle ära teinud, aga tänu sellele on praegune reis võimalik, et laeva omanik kutsus mind meeskonda, ja minu panus on nö meediakuvand sellesse sõitu. Mingisugust raha taskusse lappamist ei ole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles