Jennifer Lopezi eks Casper Smart lasi endale peale lahkuminekut popdiivast mõtlemapaneva tätoveeringu teha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
*** EXCLUSIVE *** Casper Smart, Jennifer Lopez - 7/25/2015 - Southampton, New York - [EXCLUSIVE CONTENT] 1 OAK SOUTHAMPTON Celebrates JENNIFER LOPEZ'S Birthday  held at 1OAK, Southampton, NY. (Photo by Matteo Prandoni/BFA) *** Please Use Credit from Credit Field ***
*** EXCLUSIVE *** Casper Smart, Jennifer Lopez - 7/25/2015 - Southampton, New York - [EXCLUSIVE CONTENT] 1 OAK SOUTHAMPTON Celebrates JENNIFER LOPEZ'S Birthday held at 1OAK, Southampton, NY. (Photo by Matteo Prandoni/BFA) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: BFA/Matteo Prandoni/BFA/Sipa USA

Jennifer Lopezi noor ekskallim, hollandlane Casper Smart (29), on endale peale lahkuminekut latiino superstaarist uue tätoveeringu teha lasknud!

Paar, kelle võimalikust suhtest hakkasid kuulujutud juba 2011. aastal ringlema, kuid kes ise midagi kinnitama ei tõtanud, on ametlikult koos olnud alates 2012. aastast. Casper oli siis vaid 25-aastane, Jennifer 42-aastane.

Pole siis ka ime, et lahkuminek on rängemalt mõjunud just nimelt Casperile, kelle jaoks see oli arvatavasti üks esimesi tõsisemaid suhteid.

Oma reiele on noor tantsija nüüd lasknud tätoveerida tsitaadi:«You must embrace the darkness to see the light». Tõlkes tähendab see:«Sa pead leppima pimedusega, et näha valgust». Sügav!

Niuks, Casperile head haavade lakkumist!

New ink.

Ein von Beau Smart (@beaucaspersmart) gepostetes Foto am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles